Доступність посилання

ТОП новини

АСАДЧЕВ ЗАЯВЛЯЄ, ЩО “МІЛІЦІЯ ГОТУЄ МАСОВАНУ АТАКУ ПРОТИ ОПОЗИЦІЇ”.


Народний депутат України Валерій АСАДЧЕВ заявляє, що міліція готує масовану атаку проти опозиції. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Української народної партії.

“До органів внутрішніх справ надійшла таємна вказівка міністра внутрішніх справ Миколи БІЛОКОНЯ про підготовку масованої атаки проти опозиції”, - про це повідомив полтавським журналістам на терміново скликаній прес-конференції керівник Полтавського регіонального штабу Віктора ЮЩЕНКА, народний депутат України, член Української народної партії В.АСАДЧЕВ. За його словами, “заплановано підготовку фальшивих матеріалів проти Олександра МОРОЗА, Петра СИМОНЕНКА і Віктора ЯНУКОВИЧА.

Водночас, спеціально навчені мобільні групи зобов’язані зібрати інформацію про розташування та час доставки агітаційних матеріалів до місцевих штабів. Передбачено здійснити негласне проникнення до приміщень штабів опозиції та залишити в них виготовлені матеріали “чорного піару” проти зазначених кандидатів”.

“Далі все має проходити по наперед розписаній схемі з дискредитації неугодних владі кандидатів. По-перше, це продовження зовнішнього спостереження. По-друге, після приходу працівників згадані мобільні групи, схоже, не проти увірватися до приміщень, щоб задокументувати наявність фальшивок. Інформацію про “виявлений” продукт за авторством фахівців з “чорного піару” широко сповіщатимуть окремі засоби масової інформації. Таким бачать підсумок цієї спецоперації її розробники”, - підкреслив народний депутат.

В.АСАДЧЕВ наголосив, що цілковито довіряє цій інформації: “Її джерела надійні”. А також запевнив журналістів, що “опозиційна коаліція “Сила народу” має доволі ефективних рецептів, аби унеможливити незаконні дії силовиків”.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG