Доступність посилання

ТОП новини

ЗА ДАНИМИ РОСІЙСЬКОГО ФОНДУ «ГРОМАДСЬКА ДУМКА», РЕЙТИНГИ ЯНУКОВИЧА І ЮЩЕНКА ЗРІВНЯЛИСЯ.


Рейтинги кандидатів на пост Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА і Віктора ЮЩЕНКА зрівнялися. Про це, за повідомленням Російського клубу, свідчать дані всеукраїнського соціологічного опитування, проведеного 21-27 вересня Фондом «Громадська думка».

Як випливає із даних опитування, рейтинг В.ЯНУКОВИЧА продовжив своє зростання і зрівнявся з рейтингом В.ЮЩЕНКА - 32%. Одночасно розширилася потенційна електоральна база діючого прем''єра - з 32% тиждень тому до 34%. При цьому, зазначає Російський клуб, частка виборців, які припускають голосування за В.ЮЩЕНКО, за той же період знизилася з 36% до 34%.

Аналогічним чином змінилася ситуація при голосуванні в другому турі. У разі вибору між двома провідними кандидатами, 38% виборців готові проголосувати за В.ЯНУКОВИЧА (на 1% більше, ніж неділю тому) і 38% - за В.ЮЩЕНКА (на 2% менше).

Фонд «Громадська думка» провів всеукраїнське опитування 21-27 вересня в 111 населених пунктах у всіх областях країни і АР Крим, за вибіркою в 2000 осіб. Статистична похибка не перевищує 3,4%.

Довідка УНІАН. Фонд «Громадська думка» створено як незалежну громадську організацію в 1991 р. У 1996 р. Фонд став базовою соціологічною організацією передвиборного штабу Бориса ЄЛЬЦИНА. З того часу основним замовником і споживачем результатів досліджень Фонду є Адміністрація Президента РФ.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG