Доступність посилання

ТОП новини

Із Вінницької в’язниці від постійних слухачів Радіо «Свобода» довічно ув''язнених Сергія Ключника та Сергія Деркача.


Низький уклін Вам, шановні співробітники Радіо «Свобода»!

Низький уклін усім мужнім людям, котрі в ці дні відстоюють своє право на вибір, право на щасливе життя та свободу волевиявлення!

Пишуть Вам в’язі Вінницької в’язниці для довічно ув’язнених Сергій Ключник та Сергій Деркач. Ми разом з Вами, ми разом із більшістю українського народу. Разом з тими, хто не хоче, щоб нашу країну перетворили на суцільну в’язницю для довічно-ув’язнених. А нинішня влада - хоче перетворити увесь народ України на безправне і безмовне бидло. Слава Вам, наші брати і сестри та матері, котрі не побоялися встати на повний зріст і вийти на вулиці аби захистити свої права та свободи.

Також звертаємося до можновладців, до тих, хто хоче незаконним шляхом утримати владу - ми хочемо нагадати їм, що ще є час щиро покаятися. І краще зупинитися зараз, щоб завтра не було пізно. І хочемо нагадати, що на них чекають ті в’язниці, яких вони набудували для людей та чекає на них «радісний» в лапках прийом місцевого населення.

З вірою у перемогу, незаконно засуджені Сергій Ключник та Сергій Деркач.

Пост Скриптум: «Маємо, що маємо» - лозунг цей міняємо! І відтепер - новий лозунг маємо: «Вірим, знаєм, можемо – разом переможемо!».

Борітеся – побороте!!! Будьмо достойні слави своїх героїчних прадідів!

З повагою і вірою, Сергій Ключник.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG