Доступність посилання

ТОП новини

Зеленський обговорив з військовими потреби для посилення українських захисних ліній


Президент України Володимир Зеленський (посередині) у передовому командному пункті оборонців Купʼянська на Харківщині, 30 листопада 2023 року
Президент України Володимир Зеленський (посередині) у передовому командному пункті оборонців Купʼянська на Харківщині, 30 листопада 2023 року

Президент України Володимир Зеленський повідомив про дві «важливі наради» у Запоріжжі.

За його словами, одна стосувалася оперативної ситуації на Запорізькому напрямку, друга – щодо фортифікації.

«На всіх основних напрямках, де потрібно посилитися, прискоритися з будівництвом споруд. Звичайно, це передусім Авдіївський, Мар’їнський та інші напрямки на Донеччині – максимум уваги. Харківщина – це Куп’янський напрямок, також оборонна лінія Купʼянськ – Лиман. І вся Харківщина, і Сумщина, і Чернігівщина, і Київська, і Рівненська області, Волинь. І також південь – Херсонська область. Обговорили залучення ресурсів, мотивацію, зокрема, і приватного бізнесу в цій роботі, фінансування», – сказав він у своєму відеозверненні.

Зеленський додав, що обговорили також потреби, щодо яких Україна буде працювати з партнерами для посилення українських захисних ліній.

30 листопада президент Зеленський повідомив, що перебуває на Харківщині, зокрема, відвідав передовий командний пункт оборонців Купʼянська.

Напередодні він відвідав південні області України – Одещину, Миколаївщину та Херсонщину.

Днями на засіданні Ставки верховного головнокомандувача обговорювалося значне посилення фортифікації.

Форум

XS
SM
MD
LG