Доступність посилання

ТОП новини

Ульянченко спростовує інформацію про співпрацю Ющенка з Януковичем


Глава Секретаріату Президента Віра Ульянченко спростовує інформацію про співпрацю Президента України Віктора Ющенка з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем.

Про це вона повідомила в інтерв’ю 5-го каналу, повідомляє офіційний сайт Президента.

«У цьому немає абсолютно ніяких підстав», – заявила Ульянченко.

Водночас вона повідомила, що можна точно сказати, «з яких питань дійсно Партія регіонів і фракція БЮТ спільно голосували». «І це голосування знає вся країна, починаючи з вересня 2008 року, з дуже серйозних ключових питань, коли йшло фактично про наступ на право вибору громадян. Це й конституційні питання, це і багато законів, які ви знаєте, надзвичайно популістські. Закони, які Президент ветував. І не просто ветував, а вносив свої пропозиції», – заявила Ульянченко.

На її думку, некоректно сьогодні говорити про співпрацю штабів. «Це просто бажання відволікти увагу виборців від тісної співпраці цих двох політичних сил», – сказала вона.

«Ми з вами неодноразово стояли перед загрозою втрати і свободи слова, і свободи вибору. І багато законів, які підкошували економічну свободу підприємців великого, малого, середнього бізнесу. І це все робили дві політичні сили. І ці домовленості безконечно не закінчувалися нічим. І тут зразу після цього починалися звинувачення, що в цьому винуватий Секретаріат Президента чи безпосередньо Президент, чи його політична сила, яка заважає цим двом політичним силам реалізувати їхній задум», – додала Віра Ульянченко.

Ульянченко виступає за проведення дострокових виборів до парламенту

Глава Секретаріату Президента Віра Ульянченко виступає за проведення дострокових парламентських виборів. Про це вона сказала в інтерв’ю 5-го каналу, повідомляє офіційний сайт Президента України.

«Якби мене запитали як громадянку, як голову Ради партії («Наша Україна»), я сказала б: вибори потрібні. Тому що та дискредитація, якою сьогодні оточена Верховна Рада, не дає можливості дійсно сподіватися на ефективну роботу законодавчого органу», – зазначила Ульчнченко.

Вона додала, що партія «Наша Україна» братиме участь у цих виборах незалежно від результату виборів Президента.

«Президентські вибори – це якраз шанс для партії, щоб мобілізуватися, структури свої мобілізувати, зорганізуватися і обов’язково пройти парламентські вибори», – заявила Віра Ульянченко.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG