Доступність посилання

ТОП новини

«Народний» Трамп: Як новообраний президент США бився, співав та отримав погрозу прочухана


Дональд Трамп
Дональд Трамп

Новообраний президент США Дональд Трамп протягом значної частини свого життя перебував у центрі суспільної уваги. Мільярдер, будівельник та власник казино, готелів і хмарочосів, конкурсів краси, ведучий популярного телевізійного шоу, частий гість телевізійних студій та спортивних подій – Трамп завжди шукав суспільної уваги та знаходив її.

Трамп-політик зміг досягнути вершини політичного Олімпу США багато у чому і завдяки тому, що чимало американців знали його протягом багатьох десятиріч з власних телеекранів. Цей багаж і обумовлює те, чому Трампа його прихильники, не кривлячи душею, називають «народним мільярдером» (America's blue collar billionaire – ред.)

Сторінка ClassicDonald в Instagram колекціонує вінтажні прояви новообраного президента США.

Трампу закидають, що його принципи, як вітряк, змінюються залежно від кон’юнктури, але сам він ще у 1988 році говорив про необхідність створення системи захисту американських бізнесів від іноземних компаній, які мають змогу завалювати американський ринок товарами закордонного виробництва. Тоді ж він говорив, що військові союзники США мають робити співмірний внесок у свою оборону.

«Наполеон, Олександр Великий, Дональд Трамп – всі ми з одного тіста зроблені!» – каже Трамп у бородатому рекламному ролику Pizza Hut.

Трамп не стидається самоіронії і любить увагу до власної зачіски.

У 2011 році в передачі Опри Вінфрі показали, як Трамп виконував роботу співробітників у власному готелі у Чикаго.

«Спробував 4 види робіт, якими ніколи не займався. Складна робота. Треба бути ретельним, розумним та уважним до людей. Це важка робота», – розповів про цей досвід Трамп.

Американський футбол – народний спорт у США. Ось 46-річний Трамп легко закидає м’яча у вузеньку ціль із відстані.

«Сам не розумію, як це вдалось. Хто сказав, що вдача – це не фактор у футболі?» – відповів тоді Трамп, як це йому вдалось.

Свою фізичну форму та азарт до пустощів майбутній президент США підтвердив у 2011 році на спортивно-розважальному шоу Wrestlemania вже у поважному 65-річному віці, коли жартома побився із мільйонером Стівеном Макмагоном, провівши непоганий кидок із добиванням.

Тоді ж Трамп отримав мовного прочухана від одного із зіркових реслерів Стівена Остіна.

«Не дратуй мене, бо якщо роздратуєш мене – я тобі по задньому місцю надаю», – звернувся до Трампа Остін.

«Я тебе дослідив, і мені байдуже, скільки у тебе грошей 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, чи 8 мільярдів доларів. Якщо ти мене роздратуєш, я наваляю тобі по задньому місцю на 8 мільярдів!» – також заявив Остін Трампу.

Звинувачення у расизмі на адресу Трампа були лейтмотивом минулої президентської кампанії. У Трампа відповідають – такі звинувачення стали лунати лише, коли він пішов у президенти.

ClassicDonald підібрали фото мільярдера з лідерами руху за громадянські права афроамериканців та знаменитостями, супроводжуючи їх – іронічно – закидами, що Трамп таки расист.

Окремий прошарок іміджу Трампа – це, звісно ж, розкіш.

20-го лютого 2017-го року Трамп має бути інавгурований 45-м президентом США.

На цей випадок теж знайшлося фото.

«Ось так Рейґан передав Трампу силу переможця», – жартують в Instagram щодо старого фото рукостискання Дональда та Рональда.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG