Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Медведчук стосовно референдуму про недовіру президенту та можливості Віктора Ющенка очолити передвиборчий блок


Віктор Медведчук стосовно референдуму про недовіру президенту та можливості Віктора Ющенка очолити передвиборчий блок

Київ, 14 травня 2001 - Сьогодні на прес-конференції у Києві перший заступник Голови Верховної Ради України Віктор Медведчук сказав, що питання референдуму про недовіру президентові України не є юридичними, такими , що можуть бути винесені на референдум.

“Юридичних наслідків референдум про недовіру президентові не матиме. Це PR-акція до парламентських виборів окремих політичних сил. І непогана акція”, - сказав пан Медведчук.

Стосовно імпічменту про дострокове усунення президента від влади, то у четвер депутати голосуватимуть про внесення цього питання до порядку денного. На прес-конференції у Києві 14 травня Віктор Медведчук оцінив можливості Віктора Ющенка очолити передвиборчий блок на наступних парламентських виборах.

“Я не фахівець із виборчих технологій та соціологічних досліджень - сказав пан Медведчук. Однак говорити про будь-які політичні блоки можна буде лише наприкінці вересня - на початку жовтня цього року. Усе інші - це PR-акції”.

За словами Медведчука, Ющенко - авторитетний політик і у нього є усі підстави об’єднати навколо себе політичні сили і перемогти на виборах.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG