Доступність посилання

ТОП новини

Чумацький шлях у світовому павутинні


Чумацький шлях у світовому павутинні

Київ, 11 вересня 2001 - Людина здавен шукає собі подібних, мріє про мирну зустріч із братами по розуму. Жахається можливих зоряних війн. Моделює і те, й інше.

Сьогодні Чумацький шлях проліг і через нетрі світової павутини. Чи людство таки самотнє у тому безмірі планет, зірок, туманностей., галактик, який не дає спати вченим і мрійникам? Чи міфи та легенди про «зелених чоловічків», неопізнані об’єкти й цілі «експедиції» з небес на землю – то тільки міфи й легенди? Минає час, а «брати по розуму», які начебто й подають про себе певні сигнали, на очі землян не з’являються. Доки їх чекати?

Людина спромоглася на політ у космос. Заповнила цей космос по змозі цікавими супутниками, станціями типу пріснопам’ятного «Миру», відходами своєї дивовижної цивілізації. І що ж. Результати пошуків собі подібнних що до нашої ери, що за нашої ери дорівнюють нулеві. Пошуки, однак, тривають. Систематизувати їх помагає Інтернет - створений, між іншим, всього десятиліття тому.

В Інтернеті тисячі сайтів присвячені питанням існування неземних цивілізайій, неопізнаним літаючисм об»єктам, паранормальним явищам і всьому, що пов»язане з космосом.

Українська пошукова система «Мета» пропонує цікавинки тему космічних таємниць і невідомих світів. Їх достатньо на сайтах інфо.київ.юей, уфаком, магікакомюей та інших. Тут можна знайти багато чого – від точних координат древнього міста в Атлантиді до тих матеріалів ЦРУ та Пентагону, які, правда. Втратили гриф «цілком таємно». Поряд з історіями про неопізнані літаючі об’єкти в інтернетівському павутинні розміщені матеріали на тему загадкових явищ, котрі мали місце в житті людей і трактуються як історичні події. Астрономія, астрологія, філософія, парапсихологія та нетрадиційна медицина з магією заповнюють сайт ньюмір.со.нет.юей.

Хтось, можливо, скептично сприйматиме інформацію про підготовку насіння для висівання на Марсі або звіт очевидців про спілкування з безносими й безвухими пришельцями. І напевно, матиме рацію. Бо без здорового скепсису справді нелегко простежувати зв’язок між земними вулканами та життям на Марсі, про приземлення на Еросі, НЛО на земних летовищах, нові атаки чупакабри тощо. Можна розгубитися, намагаючись усвідомити повідомлення про нові типи галактик, штучні супутники на орбітах Юпітера й Сатурна, політ до Плутона і нових, не відомих досі планет. Блукаючи сайтами, присвяченими позаземним світам, можна втратити відчуття часу. І відшукати той трепетний стан душі, який буває тільки тоді, коли дивишся на зорі в глибокій синяві нічного неба. І повторювати за Євгеном Плужником: «Стережися неба нічного…».

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG