Доступність посилання

ТОП новини

“Блок Юлії Тимошенко” має шанси на перемогу - у цьому переконані в Одеській обласній організації всеукраїнської партії “Батьківщина”


“Блок Юлії Тимошенко” має шанси на перемогу - у цьому переконані в Одеській обласній організації всеукраїнської партії “Батьківщина”

Одеса, 25 грудня 2001 - Як зазначив заступник голови партійної організації Анатолій Капука, “ підтвердженням такої думки стали останні події присвячені остаточному формуванню передвиборчого блоку”.

Як сказав далі Анатолій Капука, “Коли я був делегатом четвертого з’їзду партії “Батьківщина”, де вирішувалося питання утворення виборчого блоку, я був свідком того як Степану Хмарі вручили партквиток і вітали його. Я слухав його виступ і цілком згоден з такою його думкою, що “Блок Юлії Тимошенко” не є шануванням особистості.

Як зазначали Левко Лук”яненко і Анатолій Матвієнко, - факт створення блоку є історичною подією в історії України. Безумовно, ще високі слова. Але, вони відображають не лише юридичний факт, але і обставини за яких блок творився. Не є таємницею, що під час формування блоку жодна зі сторін не була одна до одної в опозиції.

Нині в Україні сформовано блок партій, які не мають жодних значних протиріч, які готові піти на жертви з метою змінення ситуації і розбудови держави.

Я думаю, що ця подія є знаковою”.

За словами пана Капуки, партія “Батьківщина” в Одесі є популярною і поважною політичною силою. Саме тому серед реальних планів є висунення власного кандидата на посаду міського голови Одеси. Активісти обласної організації підтримають на наступних виборах до Верховної Ради і члена блоку, колишнього Генерального прокурора України Віктора Шишкіна. В Одеській області “Батьківщина” перекриває всі одинадцять виборчих округів своїми представниками.

“Під час останнього з’їзду партії Юлія Тимошенко висловила бажання йти на вибори координуючи свою діяльність з Соціалістичною партією України, “Єдність” та блоком “Нана Україна”. Напевно Юлія Володимирівна ще без надії сподівається” – повідомив Анатолій Капука.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG