Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко в Одесі


Віктор Ющенко в Одесі

Одеса, 5 березня 2002 - Лідер виборчого блоку “Наша Україна” Віктор Ющенко побував 5 березня з одноденною робочою поїздкою в Одесі. Серед іншого Він відвідав Одеський міський центр реабілітації дітей інвалідів, провів прес-конференцію для журналістів та зустрівся з виборцями міста у приміщенні театру Музикальної комедії.

За словами Віктора Ющенка, особливо його вразило перебування в Одеському центрі реабілітації дітей інвалідів. Незмінним директором згаданого Центру залишається депутат міської Ради Борис Литвак.

Саме у згаданому центрі знаходять реальну допомогу діти не лише з Одеси, але і з інших областей України. Допомога надається безкоштовно, а це справді зручно для багатьох знедолених українців.

Борис Литвак, під час зустрічі Віктора Ющенка з працівниками Центру, нагородив почесною відзнакою “Ангел милосердя” народного депутата України, кандидата на посаду Одеського міського голови від виборчого блоку “Наша Україна” Едуарда Гурвіца.

Таку ж нагороду було вручено Віктору Ющенку.

Він висловив надію, що нова влада в Україні, яку оберуть на майбутніх парламентських виборах не забуде про знедолених, хворих дітей і надаватиме підтримку Центру реабілітації дітей інвалідів в Одесі.

5 березня Віктор Ющенко зустрівся з мешканцями міста Південний, а потім провів брифінг для регіональних журналістів. Там лідер блоку “Наша Україна” висловив своє ставлення до спроб нинішньої влади не допустити до спілкування з виборцями кандидатів у народні депутати України та на посаду міського голови від блоку “Наша Україна”:

“Я думаю, що не треба бути зачарованим цією владою щоби потім не розчаруватися.

Я не надіюся, що в Україні зможуть провести прозорі і чесні вибори. Я не надіюся, що ця влада допустить учасників виборчих перегонів і забезпечить рівно доступний підхід та можливість виступити лідерам політичних блоків, партій на телебаченні і в пресі.

Я думаю, що, нажаль, Одеса не є оригінальним містом. Вона є такою як і всі.

Ціла Україна заклеєна агітматеріалами блоку “За єдину Україну”.

Я розумію, що влада стала, як це не дивно, учасником виборчих перегонів, хоча, за Законом, вона не є суб’єктом виборів. Свої симпатії та адміністративний ресурс влада віддає одній силі, зраджуючи інших”.

Віктор Ющенко заявив, що “ті перешкоди які чинять Едуарду Гурвіцу, як кандидату на посаду міського голови, є спробою ще раз проявити політиканство”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG