Доступність посилання

ТОП новини

Івано-Франківська обласна організація Республікансько-християнської партії незаконно використовує символіку передвиборчого блоку Віктора Ющенка “Наша Україна”


Івано-Франківська обласна організація Республікансько-християнської партії незаконно використовує символіку передвиборчого блоку Віктора Ющенка “Наша Україна”

Київ, 29 березня 2002 - Про це заявили представники обласного штабу “Нашої України” на Прикарпатті.

Івано-Франківська обласна організація Республікансько-християнської партії є базовою для цієї політичної структури. Голова обласної організації РХП Ігор Банах водночас є першим заступником голови партії Миколи Поровського. Незважаючи на те, що на всеукраїнському рівні Республікансько-християнськка партія увійшла до передвиборчого блоку Віктора Ющенка “Наша Україна”, івано-франківська обласна організація РХП відмовилась йти на вибори до місцевих рад у складі блоку. Однак усі депутати від РХП до місцевих рад на Прикарпатті використовують під час перевиборної агітації символіку “Нашої України”. Це викликало різкий спротив і відповідні заяви з боку обласного штабу блоку Віктора Ющенка. Член Центрального проводу Народного руху України, людина, яка входить до першої п'ятірки виборчого списку “Нашої України”, Лілія Григорович назвала Республікансько-християнську партію регіональною та маловпливовою та наголосила, що її дії ніяк не можуть позначитись на позиціях кандидатів від “Нашої України” на Прикарпатті. Керівник івано-франківського обласного штабу “Нашої України” Олександр Сич принагідно відзначив, що обласна організація Республікансько-християнської партії сама спровокувала ситуацію, що склалася. Адже кандидати від РХП не лише використовують символіку “Нашої України” на виборах до місцевих рад, але й підтримали кандидатуру директора фірми “КГД” Остапа Дармограя на посаду мера Івано-Франківська, тоді як “Наша Україна” підтримує у виборчих перегонах нині діючого мера Зіновія Шкутяка. Обласна організація Республікансько-християнської партії, як наголосив пан Сич, таким чином стала причетною до цілого ряду чорних піар-акцій і брудних інсинуацій, спрямованих на дискредитацію кандидата на посаду мера міста Івано-Франківська від передвиборчого блоку Віктора Ющенка “Наша Україна”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG