Доступність посилання

ТОП новини

ПРОЗОРІ ТА ЧЕСНІ ПРЕЗИДЕНТСЬКІ ВИБОРИ ВІДБУДУТЬСЯ, НЕЗВАЖАЮЧИ НА МОЖЛИВІСТЬ БУДЬ-ЯКИХ СПРОБ ВПЛИНУТИ НА РОБОТУ ЦВК – КІВАЛОВ.


Голова Центральної виборчої комісії України Сергій КІВАЛОВ заявляє, що прозорі та чесні вибори Президента України 31 жовтня 2004 року відбудуться "за будь-якої політичної погоди", незважаючи на можливість спроби вплинути на роботу комісії з боку органів влади чи будь-яких політичних сил. Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

"Ніхто – ні органи державної влади, ні політики, ні політичні сили – невзмозі вплинути на роботу ЦВК. Ми підкоряємося лише закону. І тому відповідально заявляю ще раз: вибори в Україні відбудуться. За будь-якої політичної погоди", - наголосив він.

На думку С.КІВАЛОВА, на сьогодні навколо президентської виборчої кампанії в Україні нагнітається нездорова обстановка. "Я, як голова комісії, заявляю, що це – штучно і невиправдано", - сказав він.

С.КІВАЛОВ наголосив, що робота ЦВК чітко окреслюється чинним законодавством України і забезпечує основи для прозорості та відкритості виборчої кампанії. "Є лише один інтерес, який справді має ЦВК – це інтерес провести вибори на демократичному правовому рівні; є лише один сценарій, який підходить ЦВК – це сценарій суворого дотримання закону; є лише одна політтехнологія, яка сприймається ЦВК – це спокій, стабільність та добробут в Україні", - наголошується у заяві голови комісії.

С.КІВАЛОВ також підкреслив, що Центрвиборчком забезпечує рівність умов ведення виборчої кампанії всім кандидатам на пост Президента України та готова співпрацювати з усіма, хто розуміє "важливість виборів взагалі і нинішніх зокрема".

UNIAN

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG