Доступність посилання

ТОП новини

У ХАРКОВІ ЗАКРИЛИ ТЕЛЕПРОГРАМУ, В ЯКІЙ МАВ ВІДБУТИСЯ ПРЯМИЙ ЕФІР З ЮЩЕНКОМ.


У Харкові 14 жовтня засновники Медіа-групи "Объектив" вирішили припинити вихід нового медіа-проекту журналіста Зураба АЛАСАНІЯ "2 плюс", де відбувалось спілкування у прямому ефірі двох журналістів з відомим діячем.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Центрального виборчого штабу кандидата у Президенти Віктора ЮЩЕНКА, 15 жовтня мав відбутися прямий ефір з В.ЮЩЕНКОМ.

Як повідомив З.АЛАСАНІЯ, у першому випуску “2 плюс” брав участь Харківський губернатор Євген КУШНАРЬОВ, потім - Віктор ЯНУКОВИЧ. Журналіст зазначив, що засновники були поінформовані, яких саме осіб він збирається запрошувати і що наступний ефір мав би бути з В.ЮЩЕНКОМ.

"Ефір з В.ЮЩЕНКОМ планувався в залежності від його приїзду, тобто сьогодні. Ми за домовленістю із засновниками записуємо політиків в день їхнього візиту до Харкова. Офіційні запрошення на участь у програмі розіслані різним політикам. Після перших ефірів засновники вітали це. Коли вони зрозуміли, що приїзд В.ЮЩЕНКА реальний, два дні тривали напружені розмови та переговори. Засновники сказали, що не можуть піти на це, хоча обіцяли мені. Коли я домовлявся, діапазон політиків так и звучав - від ЮЩЕНКА до ЯНУКОВИЧА. Вони дали згоду, а тепер приїжджає ЮЩЕНКО і мені повідомляють по електронній пошті, що канал не вважає доцільним проводити в ефірі програму "2 плюс", - розповів журналіст.

При цьому З.АЛАСАНІЯ, зауважив: "Але запрошений на програму пан ТІГІПКО теж погодився на прямий ефір. Він має приїхати в понеділок, коли ЮЩЕНКО поїде. Мені цікаво, як же він буде виступати у неіснуючій програмі”. “Хочу наголосити, що я не опозиціонер і не революціонер. Мені все одно, кого вони не погодились бачити в ефірі. Але якщо мені скажуть в понеділок "можеш продовжувати" - я вже не буду цього робити", – сказав З.АЛАСАНІЯ, зазначивши, що відмовився виконувати і обов’язки генерального продюсера.

"Вони не хочуть і не можуть бачити на каналі В.ЮЩЕНКА. Це моє припущення, але воно підтверджується всіма непрямим фактами. Знаючи губернатора, в області нічого не проходить повз його увагу. Я не можу стверджувати, давав він команду чи ні. Але я не думаю, що щось в цій області могло пройти повз нього", - сказав З.АЛАСАНІЯ.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG