Доступність посилання

ТОП новини

НА ВИБОРЦІВ МІСТА ВОЛОДАРКА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЧИНИТЬСЯ ТИСК – ШТАБ ЮЩЕНКА.


На виборців міста Володарка Київської області чиниться тиск. Про це УНІАН повідомили в прес-службі Центрального виборчого штабу Віктора ЮЩЕНКА.

Як йдеться в повідомленні, володарчани, зокрема, залишились без пологового будинку, який почали ремонтувати до виборів: у будинку було демонтовано всі вікна, які планувалося замінити на пластикові, та сантехніку, проте після першого туру виборів, коли володарчани висловили підтримку В.ЮЩЕНКУ, ремонт таємничим чином припинився, "пластик" вивезли в невідомому напрямку, а породіллі Володарського району народжують в найближчих лікарнях Київщини.

Керівник Київського обласного штабу В.ЮЩЕНКА Євген ЖОВТЯК розцінює дії керівництва Володарської лікарні як кримінальний злочин. "Якщо кошти на ремонт лікарні були проплачені з бюджету, то припиняючи ремонтні роботи, головний лікар вчиняє кримінальний злочин. Якщо він імітував ремонт, не маючи на це передбачених бюджетом коштів, з метою використати це у виборчій кампанії, то він вже вчинив кримінальний злочин і має бути притягнутий до кримінальної відповідальності", - переконаний народний депутат.

Є.ЖОВТЯК також повідомив, що у Володарці було звільнено працівника районної бюджетної установи за участь у акції 23 жовтня біля ЦВК. "Безумовно, цю людину ми захистимо. Є погрози іншим людям, але я переконаний, що ми усіх відстоїмо і повернемо на роботу", - сказав він.

Керівник Київського обласного штабу В.ЮЩЕНКА вважає, що події у Володарці є прямим порушенням дій виборчого законодавства та Конституції України.

За попередніми даними, Володарський район Київщини віддав майже 57% голосів за В.ЮЩЕНКА, і лише 17% - за Віктора ЯНУКОВИЧА.

УНІАН

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG