Доступність посилання

ТОП новини

Наглядова рада «Приватбанку» призначила головою правління чеха Петра Крумханзла


Головний офіс «Приватбанку» в Дніпрі, архівне фото
Головний офіс «Приватбанку» в Дніпрі, архівне фото

Наглядова рада «Приватбанку» призначила головою правління установи чеського фахівця Петра Крумханзла та подала документи на його затвердження до Національного банку України. Про це йдеться у повідомленні на сайті «Приватбанку».

Як повідомляється, до цього Петр Крумханзл був членом правління з операційних питань в Райффайзен Банку Аваль, а також членом правління з операційних питань у створеній урядом Австрії компанії з управління проблемними активами Heta Asset Resolution, де він відповідав за виділення непрацюючих активів у так званий «поганий банк», а також за визначення корпоративної стратегії, забезпечення належної інфраструктури та юридичну підтримку. Його останній досвід роботи був пов’язаний з ринком Китаю, де Петр на посаді члена правління з операційних питань Home Credit, керував усіма операціями банку, у складі якого працювало понад 85000 працівників.

В липні 2017 року було оголошено, що Наглядова рада ПриватБанку обрала міжнародну рекрутингову компанію Amrop Executive Search Ukraine з хорошою репутацією, для пошуку кандидатів на посади голови Правління ПриватБанку та його заступника з фінансових питань.

На засіданні 20 липня члени Наглядової ради фінансової установи задовольнили прохання тодішнього голови правління Олександра Шлапака про відставку, а виконувачем обов'язків призначили його заступницю – Галину Пахачук.

21 грудня 2016 року «Приватбанк» перейшов у державну власність, нині власником фінустанови є Міністерство фінансів. Це було частиною домовленостей із колишніми власниками фінансової установи.

Упродовж червня бізнесмен, один з колишніх акціонерів «Приватбанку» Ігор Коломойський подав до суду низку позовів, направлених проти уряду, НБУ та «Приватбанку».

НА ЦЮ Ж ТЕМУ

XS
SM
MD
LG