Доступність посилання

ТОП новини

«Регіонали» зареєстрували в парламенті допрацьований проект постанови про недовіру уряду


У Верховній Раді зареєстрований доопрацьований проект постанови щодо висловлення недовіри уряду. Авторами відповідного проекту постанови є народні депутати від Партії регіонів Олександр Єфремов, Олена Лукаш та Олександр Лавринович.

У документі парламенту пропонується ухвалити резолюцію недовіри Кабміну за результатами розгляду питання про відповідальність уряду за соціально-економічну ситуацію в Україні, відповідно до частини першої статті 87 Конституції України.

У пояснювальній записці автори проекту постанови вказують, що аналіз останніх років діяльності Кабінету Міністрів на чолі з Юлією Тимошенко засвідчує той факт, що здійснення урядової політики не тільки не привело до реальної стабілізації у вітчизняній економіці, а ще більше загострило соціально-економічні проблеми в суспільстві.

Напередодні Голова Верховної Ради України Володимир Литвин повернув попередній проект постанови щодо висловлення недовіри уряду, посилаючись на недотримання технічних процедур при його реєстрації.

На початку тижня Блок Юлії Тимошенко наполягав на негайному розгляді того «першого» проекту постанови про відставку Кабінету Міністрів, внесеного Партією регіонів. Для цього БЮТ ініціював позачергове засідання парламенту. Натомість Партія регіонів наполягає, аби розгляд питання відбувся вже після інавгурації новообраного Президента.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG