Доступність посилання

ТОП новини

Наступного тижня з «червоної зони» вийдуть Київ і п’ять областей – Ляшко


Від 5 квітня в Києві через обмежувальні заходи зачинені школи, дитсадки, громадський транспорт працює за спеціальними перепустками
Від 5 квітня в Києві через обмежувальні заходи зачинені школи, дитсадки, громадський транспорт працює за спеціальними перепустками

Протягом наступного тижня з «червоної зони» епідемічної небезпеки через поширення коронавірусного захворювання COVID-19 мають вийти Київ і ще п’ять областей України, прогнозує заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

«За нашими прогнозами, впродовж наступного тижня будуть виходити з червоного рівня Львівська, місто Київ (з дня на день), Київська, Запорізька, Одеська і Полтавська області», – написав Ляшко у фейсбуці ввечері 23 квітня.

Наразі до «червоної» зони епіднебезпеки входять Київ, Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська області.

Нещодавно з «червоної» зони вивели Чернівецьку область через поліпшення там ситуації із захворюваністю на COVID-19. Цей регіон став третім, після Івано-Франківської та Закарпатської областей, що за останній період залишив «червону» зону.

З 5 квітня в Києві діє черговий локдаун через збільшення кількості хворих на COVID-19. Спершу планувалося, що він триватиме до 16 квітня, але згодом дію обмежувальних заходів подовжили до 30 квітня. Через обмежувальні заходи зачинені школи, дитсадки, громадський транспорт працює за спеціальними перепустками.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG