Доступність посилання

ТОП новини

Блок “Проти всіх” сподівається на підтримку мешканців Одеси


Блок “Проти всіх” сподівається на підтримку мешканців Одеси

Одеса, 13 березня 2002 - В Одесі, у приміщенні Центру болгарської культури, презентували блок “Проти всіх”. Тут проведено і прес-конференцію для журналістів.

Біля одної третини виборців в Україні не приходять на голосування і не підтримують жодного з кандидатів. А якщо додати до цього тих чий голос не приніс перемоги виборцю, то виходить, що 54 відсотки виборців не мають бажаного їм представника в українському парламенті. Такі цифри навів на зустрічі з журналістами лідер блоку “Проти всіх” Микола Габер.

Він так само повідомив, що блок “Проти всіх”, до складу якого входять Патріотична партія України та Партія малого і середнього бізнесу України, покладає великі надії саме на виборців Одеси:

“Одеса дуже важлива для нашого блоку, бо це самобутнє місто. Це є місто яке, свого часу, годувало цілу Україну за допомогою розвинутому туризму, мореплавцям. Є всі підстави говорити, що так може бути і надалі. Це я Вам кажу як голова парламентського підкомітету з туризму.

В Одесі нині є шість кандидатів від блоку “Проти всіх”. Ми реально хотіли б щоби Одеса стала форпостом для реалізації багатьох важливих проектів. Ідеї середнього класу і громадянського патріотизму для Одеси близькі...”

Лідер виборчого блоку “Проти всіх” Микола Габер висловив незадоволення “нахабністю активістів провладного блоку “За Єдину Україну”. За його ж словами, “заклики проголосувати “За ЄдУ” не оминають навіть тих хто користується залізничним транспортом. Відповідні листівки розвішано у вагонах багатьох поїздів”.

Відповідаючи на запитання журналістів Микола Габер заявив і про свій намір боротися і за посаду Президента України на наступних виборах.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG