Доступність посилання

ТОП новини

Коломойський обматюкав журналіста Радіо Свобода й порадив шукати російських диверсантів


Коломойський обматюкав журналіста Радіо Свобода біля офісу «Укртранснафти»
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:06:52 0:00

Голова Дніпропетровської ОДА з озброєними людьми приїхав до «Укртранснафти»

Голова Дніпропетровської ОДА, олігарх Ігор Коломойський обматюкав журналіста Радіо Свобода Сергія Андрушка. Інцидент трапився близько півночі біля офісу компанії «Укртранснафта», в якому розгорівся конфлікт, пов’язаний зі зміною керівника підприємства. Коли після шести годин перебування у приміщенні, Коломойський вийшов із офісу «Укртранснафти», журналіст запитав його, що голова Дніпропетровської облдержадміністрації робить вночі в офісі державного підприємства. У відповідь на це Ігор Коломойський обматюкав журналіста й запитав, чому той не цікавиться, як в компанію потрапили російські диверсанти.

«З тобою хоче побачитись. Іншої можливості нема, як тебе побачити. Твоє обличчя. Радіо Свободи. А чого ти не питаєш як рейдерське захоплення в «Укртранснафті» відбулося? І російські диверсанти сюди потрапили? Чого ти про це не питаєш? Чи тобі, **, Коломойського треба побачити? Ми звільняли будівлю від російських диверсантів, які захопили. А ти зі своєю «Свободою» сидиш тут, **, і чатуєш, як дівиця свого невірного чоловіка», – відповів голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський журналістові, продовживши далі ще бруднішою лайкою.

«Ти ж Радіо Свобода, поламала Радянський Союз, повалила більшовиків. За ОУН-УПА завжди декларував, а ти за паспортами тут чергуєш? Або чому ти чергуєш? Де твій ** цей Лещенко? Ну покажеш ти це по своєму телевізору або по своєму інтернету? Алло, гараж? Їду до президента з ось цими писульками і папірцями», – продовжив голова Дніпропетровської ОДА.

Ввечері 19 березня Ігор Коломойський у супроводі озброєних людей приїхав до офісу «Укртранснафти».

Перед тим стало відомо, що наглядова рада цього державного підприємства відсторонила Олександра Лазорка від здійснення повноважень голови правління компанії. У повідомленні «Нафтогазу», що контролює 100 відсотків акцій «Укртранснафти», не вказана причина такого рішення.

Як з’ясували журналісти програми Радіо Свобода і «Першого національного» телеканалу «Схеми», в якій працює Сергій Андрушко, за останні вісім місяців державне ПАТ «Укртранснафта» сплатило близько 305 мільйонів гривень за зберігання технологічної нафти у резервуарах заводів, у яких контрольні пакети акцій мають структури Коломойського.

​На цю ж тему:

17.03.2015
«Укртранснафта» сплатила Коломойському 300 мільйонів гривень

У Міненерговугілля вважають, що нафту потрібно перемістити в безпечні ділянки нафтопроводів «Укртранснафти», звідки вона раніше була викачана далі

19.03.2015
Держава намагається повернути «Укртранснафту» під контроль – експерт

Чому Наглядова рада «Укртранснафти» відсторонила голову правління Олександра Лазорка? далі

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG